itulau_fanua

LED Fa'aali Mea Tele-Tula'i Mea na Tutupu ile 2022

I le 2022, e ui lava i le aʻafiaga o le faʻamaʻi, o faʻaaliga o le LED na faʻaalia pea se sitaili ese i le tele o mea tetele. I tausaga talu ai nei, o faʻaaliga o le LED ua faasolosolo malie ona faʻalauteleina i faʻamatalaga tetele ma maualuga atu, ma faʻatasi ai ma le lagolago a le Mini / Micro LED, 5G + 8K ma isi tekinolosi, o faʻaaliga faʻaalia o faʻaaliga LED ua faʻalauteleina ma lautele, ma le matagofie na faʻaalia. o lo'o fa'ateleina le susulu fiafia.

O le a matou iloiloina mea taua tetele e tolu i le 2022 - o le Olimipeka o le Taumalulu, o le 2022 Spring Festival Gala, ma le Ipu a le Lalolagi i Qatar. O le a matou su'eina pepa talosaga o fa'aaliga LED ma le sapalai sapalai i tua atu o latou, ma molimauina le televave o le atina'eina o tekonolosi fa'aaliga LED.

2022 Fa'afiafiaga Tautotogo Gala

I le CCTV Spring Festival Gala i le 2022, o lo'o fa'aogaina e le tulaga fa'amalama fa'amalama e fausia ai se avanoa e 720-tikeri. O le mamanu o le pupuni lau lapoa e fa'amalieina ai le faletele ma le tulaga autu. 4,306 sikuea mita o faʻamalama faʻamalama o loʻo iai se avanoa faʻapitoa e tolu-dimensional studio, malepe i tapulaʻa avanoa.

Tausamiga Gala

Qatar Ipu a le Lalolagi

O le Qatar World Cup o le a amata aloaia ia Novema 21, 2022. Faatasi ai ma i latou, o le "ata" o faʻaaliga LED Saina i soʻo se mea. E tusa ai ma faʻamatalaga, o Saina TOP LED faʻaaliga faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo le Ipu a le Lalolagi e tuʻuina atu sikoa faʻailoga LED mata'aloga ta'ita'i ta'alogamo le mea na tupu.Ata fa'ata'ita'i fa'apitoama isi oloa faʻaalia ua avea ma se tasi o mata-puʻeina elemene Saina i tauvaga faavaomalo.

Olimipeka o le Taumalulu

I le sauniga amata o le Olimipeka o le Taumalulu, na fausia ai e le tekonolosi faʻaalia le faʻaaliga autu atoa, e aofia ai le fola o le fola o le faʻailoga o le faʻamalama, faʻamalama faʻamalama aisa, faʻamalama aisa, mama lima aisa ma le moli kiona. E le gata i lea, i totonu o le malae, nofoaga autu, nofoaga o tauvaga, potu aoga, tulaga o faailoga ma isi nofoaga, o loʻo iai foʻi faʻaaliga LED i totonu ma fafo atu o le Olimipeka o le Taumalulu.

Olimipeka o le Taumalulu

E pei ona mafai ona vaʻaia mai le tele o mea tetele na tutupu i lenei tausaga, o le faʻaogaina o faʻaaliga LED i mea tutupu e maua ai uiga nei:

1. Fa'amatalaga maualuga. Aemaise lava mo mea tetele i totonu o le atunuʻu, faʻatautaia e le faitau selau o taulaga ma le faitau afe o mata, 5G + 8K tekinolosi e faʻaaogaina lautele i mea e pei o le Winter Olympics, Spring Festival Gala, ma Mid-Autumn Festival Gala.

2. Faiga eseese. I lalo o manaʻoga o faʻaaliga faʻaalia tulaga eseese, o le faʻaaliga o le LED e le naʻo se faʻasalalauga faigofie o le ata, e mafai foi ona avea ma autu autu o le ata. Ma faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o tekinolosi eseese e pei ole mata le lavalava 3D ma le XR, o le matafaioi e mafai e le faʻaaliga ona faʻasolosolo faʻatuputeleina.

Po'o le a lava le tulaga, o le fa'aaliga LED a Saina e faasolosolo malie ona fa'aalia le tele o le atina'e. Ua pasia le 2022, ma i le 2023 a sau, matou te faʻamoemoe foʻi faʻaaliga LED e faʻaalia atili ai le fiafia.


Taimi meli: Ian-13-2023

tala fa'atatau

Tuu lau Feau